Rok bend Hypnotized predstavio album - Nema nazad

0
Žestok zvuk kafanskih klasika! Rok bend Hypnotized predstavio je novi album Nema nazad u beogradskom klubu Kasina.

Nema nazad predstavlja obrade legendarnih kafanskih pesama u rok fazonu. Članovi Hypnotized-a poručuju da je inspiracija za takav poduhvat došla iz činjenice da dobra, kvalitetna muzika ne poznaje granice i da obožavaju Tozovca, Tomu Zdravkovića i ostale velikane prave narodne muzike.

- Ovo je prvi ovakav album ikada snimljen, na kome se desetak prelepih pesama koje svi naručujemo po kafanama odsviralo u potpuno novom ruhu, u rok aranžmanima, pod producentskom palicom velikana alternativnog roka - Nikole Vranjkovića iz Blockout-a. – poručuje  Hystery.

Posle dva objavljena spota za pesme Vranjanka i Jesen u mom sokaku, bend je i zvanično predstavio novi album živom svirkom pred punom Kasinom. Među mnoštvom fanova i poznatih gostiju, promociji albuma prisustvovali su pevači narodne muzike, pop izvođači kao i rokeri. Tu su bili: Đule Van Gog, Milan Mumin iz LoveHunters-a, članovi bendova Obojeni program, Bjesovi, Kanda Kodža i Nebojša, Svi na pod!, zatim glumci Vladimir Aleksić, Miloš Vlalukin, Bojan Perić, voditelj Jugoslav Pantelić, Extra Nena, Boban Rajović, ali i jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike nove generacije - Aco Pejović.

- Uvek mi je bilo smešno kad slušam svađe između narodnjaka i rokera. Ne delim muziku na zabavnu i narodnu, nego na dobru i lošu. Jako sam srećan što se pesme sa albuma Nema nazad toliko sviđaju publici. – objašnjava Rock-o, pevač i frontmen benda Hypnotized.

Nedavnim izvođenjem pesme Neću, neću dijamante u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem bend Hypnotized je zaista probudio sve koji su se u tom momentu našli ispred malih ekrana TV Prva. Šokantna interpretacija Hystery-a uz melodične refrene Rocko-a pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama i internet portalima.

Hypnotized je bend iz Beograda koji je izdao svoj prvi album – Big natural početkom 2010. godine. Njihovi singlovi sa prvog albuma 2 is better than 1 i Find someone else, dobro su prošli na top listama. Neočekivani muzički zaokret ka obradama narodnjaka, doneo im je veliki publicitet u šta smo mogli da se uverimo na promociji albuma. U sjajnoj atmosferi kluba Kasina, žurka je trajala do duboko u noć.

makonda-tracker