Satrijani objavio singl pred dolazak u Beograd

0
Gitarista Džo Satrijani (Joe Satriani) objavio je prvi singl A Door Into Summer sa predstojećeg albuma Unstoppable Momentum, kojeg će promovisati na predstojećoj evropskoj turneji u okviru koje će održati koncert 24. maja u beogradskom Sava centru.
Satrijani, promo foto
Satrijani, promo foto

Album Unstoppable Momentum pojaviće se 7. maja i sadrži 11 novih kompozicija, za koje Satrijani navodi da svaka ide u različitom pravcu i dotiče raznolike muzičke uticaje.

Spisak stvar na Unstoppable Momentum:

01. Unstoppable Momentum
02. Can't Go Back
03. Lies and Truths
04. Three Sheets to the Wind
05. I'll Put a Stone On Your Cairn
06. A Door Into Summer
07. Shine On American Dreamer
08. Jumpin' In
09. Jumpin' Out
10. The Weight of the World
11. A Celebration

Za potrebe snimanja novog albuma Satrijani je okupio novi bend u kome su bili klavijaturista Majk Kineli (Mike Keneally), basista Kris Čeni (Chris Chaney) i bubnjar Vini Kolajuta (Vinnie Colaiuta), a gitarista ističe da je među njima hemija bila fantastična, tako da Unstoppable Momentum sadrži zapanjujuće izvedbe.

Prateći bend na predstojećoj turneji koja posećuje Beograd činiće pored Kinelija za klavijaturama i na gitari, basista Brajan Beler (Bryan Beller) i bubnjar Marko Mineman (Marco Minnemann).

- Tako sam uzbuđen što ću razvaljivati binu sa ovim novim bendom. Vidimo se na turneji...- poručuje Satrijani.

Ulaznice za koncert Džoa Satrijanija 24. maja u Beogradu mogu se naći na blagajni Sava Centra i preko mreže Eventim po cenama od 1.800, 2.100, 2.500 i 3.000 dinara.

Poslušajte novi singl:

makonda-tracker