Beogradski koncert grupe Vrooom

0
Grupa Vrooom održaće 12. aprila u beogradskom Kulturnom centru Grad koncert na kome će premijerno izvesti neke od numera koje će se pojaviti početkom leta na njihovom novom albumu, uključujući i singl Output čije se objavljivanje očekuje u drugoj polovini apri
Vrooom, foto Bogdan Pedović
Vrooom, foto Bogdan Pedović

Nakon višemesečne pauze uglavnom prouzrokovane kompozitorskim radom u pozorištu, Vrooom će u petak u Kulturnom centru Grad nastupiti u sasvim novoj postavi, koja uz Lava Bratušu za bubnjevima i mene uključuje i dve izuzetno talentovane i po svemu atraktivne devojke: Tamaru Kojić (već nastupala sa Vrooomom 2009. godine) i Tamaru Bijelić (glas i klavijature). Izvešćemo nekoliko muzičkih motiva sa upravo nastajućeg albuma uključujući i singl Output koji će biti objavljen do kraja meseca, ali i, naravno, starije numere za koje se može reći da u energičnom izvođenju ove postave zvuče kao nove - izjavio je Marko Grubić povodom predstojećeg koncerta.

Pre i nakon koncerta očekuje vas inspirativni muzički izbor članova jednog od najznačajnijih novih domaćih electro sastava – grupe Inje.

Promociju novog singla Vrooom će održati i u Novom Sadu 26. aprila, a zatim sledi niz koncerata na kojima će se između ostalog predstaviti novi album čije se objavljivanje planira za početak leta.

Događaj počinje u 22.30h, koncert tačno 23h. Cena ulaznice je 300 dinara.

Vrooom je u februaru izbacio spot za singl Izlaz.

makonda-tracker