Humanitarni koncert za Ljubicu uz Sergeja, Ramba i Vasila

0
Ovonedeljni program kluba Krug donosi dva koncepta. U petak, 12. aprila će fokus biti na spoju mode i muzike uz DJ Fanatika, dok će kompletan prihod od karata prodatih na humanitarnom partiju zakazanom za subotu, 13. april otići na žiro-račun dvogodišnje Ljubi
Ljubica Adamić, foto promo
Ljubica Adamić, foto promo

Petak, 12. april, rezervisan je za još jedan Šik&Šiz party. Standardni modno-muzički koncept sprovešće DJ Fanatik, koji najavljuje retro haus muziku, a očekuju se i specijalni gosti iz sveta mode. Ulaz je slobodan.

Subota, 13. april, jeste dan kada ćemo se još jedanput setiti dece kojima je potrebna pomoć. Nakon uspešne akcije sakupljanja novca za malu Tijanu Ognjanović, ovog puta poznati muzičari će se okupiti na bini kluba Krug sa idejom da pomognu dvogodišnjoj Ljubici Adamić da dobije novo srce.

Kada je imala samo tri meseca, Ljubica Adamić imala je infarkt. Od sigurne smrti velikim naporom spasli su je lekari. Dijagnoza koju su postavili jeste kardiomiopatija. Ljubica u grudnom košu nosi srce uvećano tri puta, staro kao kod čoveka od sedamdeset godina. Za sada joj život čuvaju lekovi, ali neophodna je transplantacija.

Poznati akteri iz sveta muzike biće u Krugu predstojeće subotnje večeri i svirati za novo srce Ljubice Adamić.

Među poznatima biće Sergej Trifunović i Užička republika, Narodni heroj Antonije Pušić, Vasil Hadžimanov, Miss Millie i Mašta Bašta. Kompletan prihod od prodaje karata biće uplaćen na račun Ljubičine porodice, a u nastavku slede podaci za uplatu za sve one koji žele da pomognu dvogodišnjoj devojčici da dobije potrebnu transplataciju srca: Žiro račun Viđojvođanske banke 355 – 000 – 320 – 010 – 478 – 634.

makonda-tracker