Ulaznice za koncert Jamiroquai od danas u prodaji

0
Čuveni svetski muzičar i predstavnik pravca koji objedinjuje esid džez, soul i fank, Jamiroquai nastupiće 30. juna u Kombank areni, dok su karte za ovaj događaj u prodaji od danas, devetog aprila.
Jamiroquai, foto promo
Jamiroquai, foto promo

Ulaznice po cenama od 3500, 4500 i 4900 dinara biće na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i Ušće shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.comwww.eventim.rs.

U ovom delu Evrope, Jamiroquai će održati samo dva koncerta - u Srbiji i u Bugarskoj, dva dana pre našeg koncerta.

Takozvani svemirski šeširdžija i zaluđenik za automobile (u svojoj kolekciji ih ima preko 30), harizmatični frontmen JQ odlučio je da se posveti muzici nakon problematičnog tinejdž perioda, bekstva od kuće i tuče koja ga je skoro koštala života.

Naziv benda Jamiroquai nastao je kombinacijom indijanskog plemena Irokezi i muzičkog termina jam.

I posle više od dve decenije, JQ i ekipa verni su sopstvenom izrazu prošaranom fankom, elektro i pop deonicama. Kombinacija lepršavog glasa i bezbroj otkačenih šešira sa muzikom koja zove na ples, pružila im je karijeru punu hit singlova kao što su Cosmic Girl, Love Fool, Little L, Space Cowboy, Deeper Underground...

Pesma za pesmom na top listama, više od 25 miliona prodatih albuma, brojne nagrade uključujući pet MTV priznanja, Ivor Novello i Gremija bilans su njihovog stvaralašta kroz koje ih je vodila Džej Kejeva maštovitost.

Izdavačka kuća Sony zapazila je njihov prvi singl When you Gonna Learn i objavila im prvenac Emergency on Planet Earth. Popularnost im donosi naredni album The Return of the Space Cowboy, ali im planetarna slava dolazi sa Travelling Without Moving, izdatog 1996. godine.

makonda-tracker