Oyshin disko, miks Ane D i Makaov haus nastup u baru Brankow

0
Ovonedeljna zabava u prestoničkom baru Brankow počinje u četvrtak, 11. aprila kada će goste zabavljati DJ Oysha, dok će naredna dva dana na ovom mestu nastupiti dobro poznati rezidenti ovog kluba, Ana D i Makao bend.
Makao bend, foto promo
Makao bend, foto promo

Novo disko veče DJ Oyshe održava se svakog četvrtka u baru Brankow. Ideja je da ovo bude noć laganih melodija, koje će poslužiti kao zagrevanje za burniji vikend ili prijatan razgovor sa prijateljima.

- Koncepcija ove večeri je malo drugačija, nije za lud provod već za neku mirniju varijantu. Muzika predstavlja malu plovidbu od dipa do diska i nazad. Nekima može da posluži kao mirno i prijatno veče sa prijateljima, a drugima kao uvertira za vikend -  kaže Oysha.

U petak će se u baru Brankow održati veoma zanimljiv miks nastup, gde će talente ukrstiti DJ Ann D i perkusionista i saksofonista koji će uživo pratiti njen set. DJ nastupi koje uživo prate drugi muzičari sve su češći trend u celom svetu, a kod nas su počeli redovno da se održavaju u Brankowu pre oko godinu dana. Za saksofonom će biti Sale, dok je za perkusijama NIKO.

Makao, jedan od najboljih domaćih klupskih bendova koji se opisuje i kao sastav koji svira haus muziku, i DJ Dooshan nastupiće u subotu u baru Brankow.

TAGOVI: Brankow123
makonda-tracker