U prodaji ulaznice za beogradski koncert grupe Elvis Jackson

0
Grupa koja slavi petnaest godina uspešnog rada, sastav Elvis Jackson nastupiće u petak, 12. aprila u Domu omladine Beograda u okviru mini turneje.
Elvis Jackson, Dejan Nikolič foto
Elvis Jackson, Dejan Nikolič foto

U godini kada slave petnaest godina rada, Elvis Jackson objaviće peti studijski album koji su već najavilii video singlom Window, koji predstavlja bend u izdanju iza scene, odnosno prikazano je ono što se dešava u bekstejdžu, hotelskim sobama, itd.

Nova pesma naišla je na odličan prijem kod fanova grupe i svrstana je rame uz rame sa najvećim i dobro poznatim hitovima poput This TimeStreet 45Dry Your TearsHawaiian club.

- Pesma je malo drugačija od ostalih koje će se naći na novom albumu. Nastala je pre nekoliko godina, ostala je nedovršena, ali ove godine naći će svoje mesto na našem novom CD-u. U realizaciji nam je pomogao gostujući muzičar Davor Klarič, koji je svojim Hammond elementima doprineo punijem zvuku. Ovo je lična ispovest u vezi sa našim koncertnim nastupima, ili parabola našeg gledanja sa pozornice prema publici. Opisuje osećanje i energiju koja se može osetiti samo na živim nastupima. Pogled na zadovoljnu i srećnu publiku isti je kao pogled kroz prozor sa spektakularnim prizorom. Zadovoljna publika osvetljava naš dan - opisuje pevač benda, popularni buda.

Startovala je i pretprodaja ulaznica za beogradski nastup. Karte se mogu kupiti preko Eventim sistema po ceni od 700 dinara, a na dan koncerta koštaće 900 dinara.

makonda-tracker