EXIT 2013: Si Lo Grin stiže na Main Stage

0
Si Lo Grin, pevač dua Gnarls Barkley i dobitnik pet nagrada Gremi, dolazi na ovogodišnji Exit festival. Ovo je njegov prvi nastup u Srbiji i regionu. Si Lo Grin, Scuba live i Kate Boy pridružiće se već poznatim izvođačima ovogodišnjeg Exit R:Evolutiona.
Si Lo Grin, Exit promo foto
Si Lo Grin, Exit promo foto

Američki reper i soul pevač, dobitnik pet Gremija, nekadašnji član grupe Goodie Mob i polovina dua Gnarls Barkley, Si Lo Grin po prvi put će nastupiti u Srbiji u sklopu Exit festivala. On će na glavnoj bini izvesti svoje hitove poput Forget you/Fuck you, Bright Lights Bigger City i Fool For You.

Scuba live, Ame i Dixon, koji će nastupiti back 2 back zabavljaće posetioce Dance Arene, dok će nova elektro pop atrakcija Kate Boy biti na Fusion bini.

Ovogodišnji Exit će se održati od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a nastupaju Snoop Dog, Atoms For Peace, Fatboy Slim, Eric Prydz, Prong, Delilah i drugi.

- Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite i nećete zažaliti – izjavio je Grin.

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremene muzike je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip-hop, i to ležernog, južnjačkog porekla.

Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu.

makonda-tracker