Jarboli u Božidarcu

0
VIS Jarboli u okviru svoje prolećne Neophodne turneje održaće koncert u petak, 19. aprila u Božidarcu u Beogradu, gde će im predgrupa biti dvojac Ti.
Jarboli, foto promo
Jarboli, foto promo

Gitarista i pevač sastava Jarboli, Boris Mladenović najavljuje da će njegov bend posetiocima pokušati da priredi još jedno nezaboravno rokenkrol iskustvo.

- Koncerti Jarbola su uvek uzbudljivo, živo, neurotično, glasno i neposredno rokenrol iskustvo. To se, pretpostavljam očekuje od svakog našeg koncerta - govori frontmen Jarbola.

Za Neophodnu turneju, na kojoj sviraju pored Beograda i u Gornjem Milanovcu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Novom Sadu i Rumi, Jarboli su dodatno proširili kolekciju pesama, vrativši se nekim veoma starim pesmama u novim aranžmanima, što će po rečima Mladenovića biti - za stare ljubitelje Jarbola mali vremeplov, za mlađe naraštaje nešto možda potpuno novo -.

Božidarac je važno mesto u životu grupe Jarboli, jer je veći deo njihovog prvog izdanja, samizdat kasete Čizmanoga, snimljen na koncertnom dočeku Nove 1996. godine, a nekoliko meseci kasnije na istom mestu beogradski bend je napravio prvi veći samostalni koncert.

- Danas je Božidarac zahvaljujući projektu Vračar Rocks ponovo postao aktuelan kao koncertni prostor što je uz naše lične sentimente više nego dovoljan razlog da posle 17 godina ponovo zasviramo tu. Za ovu priliku ćemo doneti odgovarajući razglas i bogatiju rasvetu da sve bude tip-top -kaže Mladenović.

Ulaznica za koncert Jarbola u Božidarcu, koji se održava u okviru serijala Vračar Rocks, u pretprodaji je 500 dinara i može se naći u Felix Shop-u (TC Sremska) i Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska). Na ulazu u klub cena karte biće 700 dinara.

TAGOVI: Jarboli123
makonda-tracker