Nikola Čuturilo – Čutura sutra na Božidarcu

0
U okviru Vračar Rocks! serijala u Božidarcu u petak 5. aprila nastupiće Nikola Čuturilo – Čutura i bendovi Sivi i Front.
Nikola Čuturilo Čutura
Nikola Čuturilo Čutura

Nikola Čuturilo - Čutura je pre tačno 15 godina objavio svoj kultni album ID. Kako je tada živeo u Londonu nikada nije imao priliku da ga uživo predstavi beogradskoj publici. Zato će ovoga puta Čutura veći deo koncerta posvetiti ovom albumu ali pored toga će odsvirati i sve najveće hitove iz svoje bogate karijere. Pored svog benda za koji kaže da je u životnoj formi i da svi međusobno uživaju na pozornici kao na početku karijere, najavljuje i goste iznenađenja.

Grupa Sivi je osnovana  2000. godine a muzički izraz grupe Sivi je autentičan i lirski oblikovan tokom godina. Uticaj sivila 90-ih godina oseća se u njihovim tekstovima. Muzika i aranžmani se ogledaju u grunge gitarama i melodiji novog romantizma osamdesetih, tako da muzički pravac Sivih  možemo okarakterisati kao – romantic grunge.

Front je mladi beogradski bend koji je sastavljen od srednjoškolaca koji su na nekoliko klupskih svirki do sada skrenuli pažnju na sebe i njihova publika je iz dana u dan sve brojnija.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u prodavnici Felix (TC Sremska) po ceni od samo 300 dinara, a na ulazu na koncert cena karte iznosiće 500 dinara.

Sve informacije o festivalu Vračar Rocks! i najave narednih dešavanja možete pronaći na Facebook strani festivala:www.facebook.com/vracar.rocks

makonda-tracker