Pogledajte novi spot Dubioza kolektiva

0
Popularni bosansko-hercegovački sastav Dubioza kolektiv 1. aprila je u okviru MTV Premijere predstavio animirani spot za novi singl pod nazivom Kažu. Numera Kažu najavljuje njihov novi, šesti po redu, studijski album pod nazivom Apsurdistan koji će biti objavl
Dubioza kolektiv, promo foto
Dubioza kolektiv, promo foto

Dubioza kolektiv će u ponedeljak 15. aprila premijerno predstaviti uživo materijal sa albuma Apsurdistan, mini koncertom koji će brojni fanovi biti u prilici da prate putem web stranice dubioza.org ili facebook stranice www.facebook.com/dubioza. Tokom koncerta biće omogućena direktna komunikacija sa bendom, jer će fanovi moći da ostavljaju komentare na pomenutim stranicama. Odmah nakon završetka koncerta, album Apsurdistan  moći će besplatano da se preuzme sa zvanične web stranice benda

- Naša želja je da ostvarimo direktan kontakt sa ljudima koji budu gledali live stream koncerta . To je najbolji način da veoma brzo saznamo kakve reakcije izazivaju nove pesme - navode članovi benda.

Na albumu nalazi se deset pesama koje su snimane od septembra 2012. do februara 2013. godine u Skirlibaba studiju u Rajlovcu pored Sarajeva.

Članovi sastava Dubioza Kolektiv ostali su dosledni sebi, pa potpisuju produkciju i ovog albuma. Na novom albumu gostuju La Plebe iz San Franciska,  alfa i omega vokalnog sastava Melodije borbe i pretvorbe - Predrag Lucić i Boris Dežulović, Mile Kekin iz grupe Hladno pivo. Dr. Pop i Radule iz novosadskog sastava Atheist Rap gostuju na cover verziji pesme Ja sjećam se kultne pulske grupe KUD Idijoti. AudioInFunktion, DJ i producent iz Sarajeva remiksirao je prvi single sa albuma , a slovenački dvojac RootsInSession je obradio pesmu Tranzicija.

Dubioza kolektiv će paralelno sa izdavanjem albuma Apsurdistan predstaviti i mobilnu aplikaciju koja će, kao i album, biti besplatna za download. Aplikacija u verziji za Android i iOS operativni sistem omogućavaće  svim korisnicima da na svojim mobilnim uređajima iz prve ruke dobiju informacije o bendu i koncertnim aktivnostima. Ujedno će biti u prilici da downloaduju i slušaju pesme sa novog albuma.

 

 

makonda-tracker