2 Cellos postali 1 Cello!

0
Svetski poznati violončelisti zabrinuli su svoje mnogobrojne fanove kada su na društvenim mrežama objavili da će 2 Cellos uskoro postati 1 Cello, ne otkrivajući o čemu se zapravo radi.
Luka Šulić i Stjepan Hauser, foto: Story arhiva
Luka Šulić i Stjepan Hauser, foto: Story arhiva

Virtuozi na violončelu, koji su krajem prošle godine u okviru svetske turneje u Beogradu održali koncert za pamćenje - Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji pod zajedničkim imenom 2 Cellos, putem društvenih mreža najavili su da će uskoro postati 1 Cello, ne otkrivajući o čemu se zapravo radi, čime su zabrinuli veliki broj svojih fanova.

Ipak, Luka i Stjepan danas su otkrili da nije došlo do raspada ovog popularnog dua, već su na šaljiv način hteli da najave svoj najnoviji singl koji sviraju na jednom violončelu!

- Kao što smo najavili, 2 Cellos postali su 1 Cello! - šaljivo su napisali Luka i Stjepan na zajedničkom Facebook profilu, i uz to objavili njihov najnoviji video.

Reč je o obradi pesme Every Teardrop is a Waterfall benda Coldplay, a kako ova numera zvuči u obradi Cellos-a  pogledajte u video spotu.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker