Grupa E-Play i Matija Dedić predstavljaju pesmu Iluzija

0
Pred vama je najneobičniji rad benda E-Play do sada! Pridružite se romantičnoj vožnji kroz Iluziju koju je svojim klavirskim deonicama obogatio čuveni Matija Dedić.
E-Play, foto: Aleksandar Zec
E-Play, foto: Aleksandar Zec

Na razvojnom putu grupe E-Play postalo je gotovo uobičajeno da svakim svojim narednim korakom publici pruže  -  nešto.  Neki zaokret,  transformaciju, eksperiment,  granice koje će biti pomerene formom pesme,  autorskim izrazom ili video spotom.

Pesmu Iluzija poducirali su Andreja Jovanović i Nikola Vranjković, a snimana je u različitim studijima, u Beogradu i Zagrebu.

Spot je sniman na jednom od beogradskih krovova, režirao ga je Đorđe Arambašić sa kojim je bend već sarađivao za potrebe spota Vremeplov, dok  montažu potpisuje Predrag Gruvanje Novković.

Pesmu Iluzija od ponedeljka  25. marta možete slobodno preuzeti na sajtu http://www.exitmusic.rs/sr/news/e-play-i-matija-dedic-predstavljaju-veliku-iluziju ili na https://soundcloud.com/exitfestival/e-play-ft-matija-dedic-iluzija/s-1byL1 , a istog dana  video za ovu numeru na svom programu premijerno će emitovati  MTV, tačno u 20h

Članovi grupe E-Play  Biljana Todorovski,  Goran Ljuboja Trut,  Danilo Nikodinovski i Maja Cvetković, sa ponosom najavljuju i skori izlazak četvrtog studijskog albuma.

 

 

makonda-tracker