Goblini na Arsenal festu u Kragujevcu

0
Šabački pank rok sastav Goblini prvo je poznato ime trećeg Arsenal festa koji će biti održan od 27. do 29. juna u Kragujevcu u prostoru Kneževog arsenala.
Goblini, promo foto
Goblini, promo foto

Bend Goblini poznat je po numerama U magnovenju, Daleki put, Anja volim te, Luna, Ima nas, Cipjonka i drugima, a posetiocima Arsenal festa poručuju se pripreme za vrelu festivalssku at6mosferu.

- Goblini će pripremiti standardan materijal, najprigodniji za svirke festivalskog tipa, a to je - sviraj brzo i udri na prvu - govori Branko Golubović-Golub, frontmen šabačkog benda.

U karijeri Goblina, Kragujevac ima posebno značenje - to je prvi grad u kom su devedesetih godina svirali van Šapca, Beograda i Novog Sada, a Golub kaže da je za bend taj nastup (sa Zvoncekovom bilježnicom i grupom Bong) bio - prvi dodir sa realnošću Srbije i prvo shvatanje toga šta ta realnost znači -.


- Svirka je bila sjajna, a nakon toga svirali smo u Kragujevcu bar još deset puta. Atmosfera na koncertima je uvek bila sjajna i uvek se sa osmehom na licu prisećamo tih koncerata - ističe Golub.

Ulaznice za Arsenal fest 3, od danas, 25. marta se mogu kupiti preko mreže Eventim po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara za  komplet za sva tri festivalska dana (samo 500 kompleta je u prodaji u promo periodu). Prodajna mesta u Kragujevcu su Dom omladine Kragujevca i Arena Fun Factory Plaza.

makonda-tracker