Mark Dosem kao zagrevanje za Adama Bejera

0
Uvertira za gostovanje oca švedskog tehna, Adama Bejera biće nastup jednog od najakutelnijih španskih DJ-eva, Katalonca Mark Dosema, koji će u klubu Tube nastupiti 29. marta, zajedno sa Dejanom Milićevićem.
Mark Dosem, promo foto
Mark Dosem, promo foto

Bejer je jedan od začetnika pravca poznatog kao švedski tehno, nazivaju ga sinonimom za sve što je uzbudljivo u ovom žanru, a vlasnik je i etikete Drumcode, koja spada među najuticajnije svetske lejblove. U klub Tube dolazi pošto je pre nešto više od mesec dana morao da odloži planirani nastup zbog bolesti, tako da se očekuje da se petog aprila fantastičnom žurkom iskupi Beograđanima.

Uvertira za gostovanje legendarnog Bejera, nedelju dana ranije, biće nastup našeg Dejana Milićevića i Katalonca Mark Dosema, koji važi za priznatog umetnika sa izgrađenim stilom, čija karijera konstantno ide uzlaznom putanjom. Svoju muziku opisuje kao Soul Tehno & Hi-Tek Fank i najčešće prepliće tehno, haus, tek i elektro. Njegov prodor na svetsku DJ scenu svakao su pomogle i stvari August Lovers, Beach Kisses i Silent Drop, sve prepoznatljive po veoma zavodljivim melodijama. Izdaje za label SINO, jednu od najznačajnijih tehno etiketa, na kojoj su još i Joris Voorn i Technasia.

makonda-tracker