Premijere novih spotova grupa E-Play i Lollobrigida na MTV-ju

0
MTV Premijera u ponedeljak, 25. Marta, u 20 časova donosi dva nova video spota - grupe E-Play i Matije Dedića za pesmu Iluzija i benda Lollobrigida za numeru Stroboskop.
E play bend, Aleksandar zec foto
E play bend, Aleksandar zec foto

Bend E-Play predstavlja do sada svoj najneobičniji rad. Numeru Iluzija je svojim klavirskim deonicama obogatio čuveni  Matija Dedić.

- Još na probi se javila ideja da bi bilo super da ubacimo klavir i kada sam pozvala Matiju Dedića da gostuje,  moram da priznam, nisam bila sigurna kako će on reagovati pošto nam  se stilovi dosta  razlikuju.  Ali samo smo njega hteli - da je odbio nikog drugog ne bismo zvali.  Međutim, on je oduševljeno prihvatio poziv i svojim kreativnim uplivom  neverovatno je doprineo pesmi.  Pesma je prosto zaplesala sa klavirom,  pogotovo na njenom kraju -  izjavila je povodom ove saradnje Maja Cvetković, pevačica grupe E-Play.

Pesmu Iluzija od ponedeljka,  25. marta možete slobodno preuzeti na sajtu www.exitmusic.rs.  Istog dana  video za pesmu Iluzija  na svom programu premijerno će emitovati  MTV, tačno u 20 časova.

Grupa Lollobrigida će takođe u ponedeljak, 25. aprila u 20 časova, predstaviti novi spot za pesmu Stroboskop. Kako iz benda kažu, to je najnježnija pesma s njihovog albuma Pilula i prava je prolećna stvar.

Kao što se i očekuje od ove kreativne grupe muzičara, uz zanimljiv tekst dolazi isti takav i video. Ovog puta su članovi benda uzeli stvar u svoje ruke i sami su se snimali go pro kamericom zakačenom na štap. Tako su ulovljeni i neki njihovi privatni momenti: put na koncert, opuštanje pred svirku... a svoje go pro snimke dali su im i fanovi koji pevaju na snimku pesme.

- Stroboskop je u potpunosti naš: šaren, intiman i sirov. Snimali smo ga u Zagrebu, Beogradu i Murskoj Soboti, a u gomilama snimljenog materijala snalazio se montažer Linnch - rekla je Ida Prester, pevačica benda Lollobrigida.

makonda-tracker