Raul Midon večeras u Bitef Art Cafe-u

0
Američki kantautor, pevač i gitarista, Raul Midon nastupiće u četvrtak, 21. marta u Bitef Art Cafe-u, dok posetioce ovog kluba očekuje bogat zabavni sadržaj i tokom predstojećeg vikenda.
Raul Midon, promo foto
Raul Midon, promo foto

Raul Midon, američki kantautor, pevač i gitarista, iako slep od rođenja, proslavio se kombinacijom virtuoznog sviranja gitare, ritma i vokalne trube (zvuk trube proizvodi sopstvenim glasom i usnama).

Karijeru je započeo kao prateći vokal velikih zvezda, kao što su: Šakira, Alehandro Sans, Hulio Iglesias, Riki Martin i Hose Felisiano. Ipak, nakon završene turneje sa Šakirom, odlucuje da je vreme da započne solo karijeru.

Posetioce Bitefa u petak, 22. marta od 21 čas očekuje stand up komedija u izvođenju Neshe Bridges-a, dok sat kasnije, od 22 časa na podijum izlazi St. Louis Band.

Umetnici iz Španije, Mađarske i Srbije okupiće se u BitefArtCafeu u subotu, 23. marta da dočaraju atmosferu autentičnog flamenko nastupa. Ovom prilikom biće organizovan  Flamenco session događaj, čiji je početak zakazan za 21 čas, dok će od 23 časa publiku zabavljati bend Perpetuum mobile.

makonda-tracker