Disko spektakl Hed Kandi u baru Brankow

0
Prestižni londonski serijal disko žurki Hed Kandi, koja se održavaju na najekskluzivnijim svetskim lokacijama, četvrtog aprila po drugi put dolazi u Srbiju. Domaćin ovog spektakla biće beogradski bar Brankow.
Hed Kandi, promo foto
Hed Kandi, promo foto

Posle senzacionalne žurke sa atraktivnim plesačicama i koreografijom koju je Hed Kandi priuštio Beogradu u decembru prošle godine, ovaj prestižni modni, muzički i parti brend u aprilu sprema još jedan spektakl. Beograd će opet stati rame uz rame sa Ibicom, Las Vegasom, Majamijem, Amsterdamom, Barselonom, kao i u decembru prošle godine kad  je u Brankowu nastupio jedan zaštitnih znakova ovog brenda, DJ Endi Norman.  

Hed Kandi i Endi su potpuno opravdali klasu, tako se očekuje da i novi parti ne bude ispod tog nivoa. Ovaj prestižni brend specijalizovan je za NU disko muziku, koja predstvalja romantičnu vrstu disko hausa. Na ovim žurkama di džeja uživo prate saksofonista i perkusionista. Od kada ga je 1999. godine osnovao DJ Mark Dojl, Hed Kandi je od britanskog, praktično postao svetski fenomen. Do sada je na njihovom katalogu više od 80 kompilacija i albuma, kao i brojnih drugih projekata.

makonda-tracker