Nina Badrić gošća na koncertu Aleksandre Kovač

0
U okviru svoje turneje Jedna žena, Aleksandra Kovač održaće kocerte u Novom Sadu 13. aprila i u beogradskom Domu Sindikata 13. aprila, a pored vrhunske muzike pevačica najavljuje i specijalne goste.
Aleksandra Kovač, promo foto
Aleksandra Kovač, promo foto

U sklopu svoje turneje Jedna žena, Aleksandra Kovač će 30. marta održati koncert u Novom Sadu, u Sinagogi, a 13. aprila i u velikoj dvorani Doma Sindikata, u Beogradu. Pored vrhunskog muziciranja njenog benda, koji čine neki od najboljih muzičara regiona, i hit pesama koje krase njenu kantautorsku karijeru, Aleksandra najavljuje i specijalne goste.

- Imala sam veliku želju da na svom beogradskom koncertu kao specijalne gošće, ugostim najbolje ženske vokale i priuštim publici jedan poseban muzički i pevački užitak. Jedna od mojih gosći, na beogradskom koncertu, 13.aprila, će biti i moja dobra prijateljica i jedna od najvećih zvezda regiona, Nina Badrić – rekla je Aleksandra.

- Nina i ja se poznajemo jos od 2001.godine, kada sam prvi put otišla u Zagreb, na poziv diskografskih kuća i producenata i započela svoju kompozitorsku karijeru na tom tlu. Prva pesma koju sam tada komponovala za jednog izvođača iz regiona je upravo bila kompozicija Poljubi me, koja se našla na Nininom albumu Unique, i postala jedna od omiljenih balada publike i veliki hit, koju Nina maestralno izvodi. Drago mi je što je Nina odmah odgovorila na moj poziv sa oduševljenjem, i sto će mi ulepšati koncert svojim vrhunskim glasom i energijom – dodala je Aleksandra, koja će uskoro objaviti ime još jedne poznate pevačice sa naših prostora, koju će ugostiti na svom koncertu.

Aleksandra Kovač je komponovala, aranžirala i orkestrirala svoju novu pesmu, singl Jedna žena, koji je za samo par dana emitovanja na našim radio stanicama pobrao simpatije publike širom Srbije. Muzičku produkciju, miks i mastering je uradio Roman Goršek, a gosti na pesmi su i naši renomirani klasični muzičari, docent na Katedri za gudačke instrumente na FMU Beograd, violončelista, Srđan Sretenović, i prva violina Beogradske filharmonije, Tijana Milošević.

Video spot za pesmu izlazi 25.marta, a pesma se moze besplatno download-ovati sa Aleksandrinog web sajta www.aleksandrakovac.com. Prve reakcije kolega i postovalaca Aleksandrine muzike ukazuju da ce se ova pesma, u kojoj AK kombinuje elemente filmske, klasicne partiture i pop muzike sa snaznim i emotivnim tekstom, jos dugo slusati.

makonda-tracker