Snoop Dogg: Reinkarnacija na Jamajci

0
Na nedavno završenom South by Southwest festivalu u SAD održana je dugo očekivana premijera filma Reincarnated, koji govori o neverovatnoj ličnoj i muzičkoj transformaciji Snoop Dogg-a, zvezde ovogodišnje EXIT R:Evolucije. Jedan od najvećih hip hop izvođača sv
Snoop Lion, promo foto
Snoop Lion, promo foto

U spometom filmu reper doživljava reinkarnaciju u muzičkom i filozofskom smislu, što se dešava za vreme njegovog boravka na Jamajci, gde je i rođena ideja o Snoop Lionu - liku koji se kroz rege muziku zalaže za mir i ljubav, odbacujući svoju problematičnu prošlost.    

- Nisam tek tako odlučio da odem na Jamajku, duh rege muzike i rastafari su me pozvali. Došao sam da napravim novi album, da snimim film i da otkrijem pravog sebe. Zato, kad spoznaš koji ti je životni put, treba da ga se držiš i da budeš najbolji u tome što radiš - otkrio je Snoop Dogg.

Film Reincarnated najavljuje novi, istoimeni album Snoop Liona koji izlazi 23. aprila. Ovo ostvarenje producirao je Diplo, poznat i pod imenom Major Lazer, trenutno najcenjeniji producent ovog muzičkog žanra, imaće priliku da čuju posetioci ovogodišnjeg Exit-a, koji će biti održan od desetog do 14. jula.

makonda-tracker