Dragana Mirković predstavlja spot za pesmu Pucaj pravo u srce

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Sarajlija

14-03-2013 23:59h
Pa ja ne mogu da vjerujem kako je ovo dobar spot.. Zena je decenijama ispred koleginica kad su spotovi u pitanju, a iskreno i ostali segmenti ove profesije :D Uvijek inovativna, uvijek svoja

Godfather

15-03-2013 01:02h
SAVRŠENA! Bravo kraljice!

Miloš

15-03-2013 10:44h
Normalna, draga, neisfolirana, veoma uspješna, izuzetno lijepa. Svaka ti čast, Dragana.
Novi spot je sjajno uradjen. Ponovo si daleko ispred svih ostalih.
E, a sada čekamo velike koncerte....

Biljana

15-03-2013 18:24h
Moglo je mnogo bolje! U spotu se ne desava nista!Lepa kao indijka al su mogli da smisle neku originalnu pricu ;)

Dragana Rasic

15-03-2013 21:46h
Gago odusevljena sam tobom i tvojim radom svaka ti cast vrh si.Uvek ces biti broj jedan,uvek ispred svih.Spot je nesvakidasnji i skroz novo.Volimo te...

Pavle

16-03-2013 01:23h
Opet je Gaga pokazala zasto je NAJBOLJA,bila i zauvek ce biti.Ovo je remeg delo od spota,bravo nasa Gaga,samo napred.Tako to radi osoba koja je ne nametljiva medijima,dobra,divna,draga,zena andjeokog glasa i bez i jedne mrlje u karijeri i zivotu,cekamo jos puno lepih stvari koje nam nasa kraljica priprema,i brojne spektakularne koncerte(doduse svaki Gagin nastup je prica za sebe,pravi spektakl).

koment

16-03-2013 07:06h
Šta ovde ima dobro??? Spot je debilan. Strašno kako pravi budalu od sebe. Peva odlično, ali su joj pesme glupe, a ovaj spot katastrofa.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: