Marija Dojl Kenedi: Radujem se susretu sa Beograđanima

0
Poznata irska pevačica i glumica Marija Dojl Kenedi nastupiće u subotu, 16. marta u sali Amerikana Doma omladine Beograda, sa početkom u 20 časova, a pred dolazak u prestonicu, ova umetnica snimila je video poruku u kojoj otkriva da se raduje predstojećem beog
Marija Dojl Kenedi, promo foto
Marija Dojl Kenedi, promo foto

Marija Dojl Kenedi provela je više od dve dekade izvodeći svoju muziku širom sveta: na poznatim festivalima kao što su Glastonbury, Oxygen i Cambridge Folk Festival pred nekoliko desetina hiljada ljudi, ali i u malim klubovima u intimnom okruženju i bliskom kontaktu sa publikom.

Marija je i poznata glumica, a zapažene uloge je između ostalog ostvarila kao glavna pevačica u filmu The Commitments i seriji The Tudors.

- Zdravo Beograde, veoma se radujemo što ćemo svirati kod vas, biće to prvi put da nastupamo tu, u još jednom keltskom gradu... Sviraćemo 16.
marta u Domu omladine, slavićemo irski festival, zabavljaćemo se, pevaćemo pesme... Radujem se susretu - izjavila je Marija Dojl Kenedi u video poruci koju je snimila povodom dolaska u Beograd.

makonda-tracker