Soul Clap 29. marta u Beogradu

0
Trenutno jedno od najtraženijih imena na svetskoj elektronskoj sceni, bostonski DJ duo Soul Clap, nastupiće 29. marta u beogradskom klupskom prostoru Depo.
Soul Clap, promo foto
Soul Clap, promo foto

Biće to njihov prvi nastup u Srbiji na kojem će publici predstaviti svoj album aktuelni album EFUNK, nastavak već izuzetno popularnih remiksa kultnih i donekle zaboravljenih hitova sa kojima su Eli Goldstein i Charles Levine relativno brzo osvojili klupsku scenu širom planete. Ulaznice za ovu žurku, prvu u ovogodišnjem Freedom Music serijalu, već su u prodaji na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim prodajnim mestima Eventima, po promotivnoj ceni od 790 dinara.

- House wears many hats - je citat koji možda i najbolje opisuje nesvakidašnju muzikalnost i svestranost producentskog DJ dvojca sa istočne američke obale. Vlasnici enormne muzičke kolekcije najfinijeg plesnog zvuka i istančanih veština za miks pultom, Eli i Čarls danas predstavljaju pravu retkost na savremenoj DJ sceni.

Soul Clap donose pesme sa aktuelnog albuma EFUNK, ali i sa miks izdanja za prestižnu DJ Kicks seriju, te asortiman etiketa Soul Clap Records, Crosstown Rebels, Double Standard, Circus Company, !K7,  njihovih partnerskih izdavača Wolf+Lamb. Tu su i veoma intuitivne promene tempa, žanra, te citiramo ponovo - scenarija, decenija i galaksija -, kojima se ističu na savremenoj elektronskoj sceni. I sve to uz njihovu užu specijalnost, editovane plesne verzije kultnih klasika kojima Soul Clap u setove uvode neprolazne vokale kao što su Stevie Nicks, Cecil Womack, Stevie Wonder, Chris Isaak... Domaća podrška biće takođe producentski i DJ duo Kompleks (Schwabe i Lule), rezidenti beogradskog kluba 20/44 koji u novije vreme beleže uspešna izdanja u Evropi.

TAGOVI: DJ nastup123
makonda-tracker