Kamikaze Katarine Žutić na Light Night festivalu

0
Elektronik-pop bend SevdahBaby Live i Kamikaze, bend koji je osnovala glumica Katarina Žutić, nastupiće na Long Night-u, a njihovim učešćem kompletiran je spisak izvođača i utvrđena satnica festivala koji se održava u subotu 30. marta u tri dvorane Doma omladi
Kamikaze
Kamikaze

Na Long Night 3 festivalu, SevdahBaby Live će zatvoriti program u sali Amerikana DOB-a, gde nastupaju ranije najavljeni kragujevački pankeri Čovek bez sluha, nekadašnji pevač legendarnih Strenglersa (Stranglers) Hju Kornvel (Hugh Cornwell) i zagrebački pop bend Džinks (Jinx).

- Kao i uvek ljudi od SevdahBABY Live mogu da očekuju puno dobre plesne muzike, kombinaciju elektronike i žive svirke. Naravno, biće već oprobanih hitova, ali i puno novih pesama, jer smo trenutno prešli polovinu rada na albumu, pa jedva čekamo da pesme koje su već završene predstavimo premijerno ljudima koji nas slušaju uživo - poručuje SevdahBaby Live.

Nosioci programa u Klubu DOB-a uz novosadske alternativce Grate biće Kamikaze, bend koji čine basistkinja i prvi vokal Katarina Žutić, gitarista i drugi vokal Marko Banićević i bubnjar i muzički producent Nemanja Aćimović.

- Kamikaze su super heroji koji se u manga samurajskom ruhu suočavaju sa neprijateljima planete i izgaraju u večitoj borbi za njeno ozdravljenje. Nastup na Long Night-u će ujedno biti svetska koncertna premijera benda koji time želi da iznenadi publiku svojim multimedijalnim nastupom, pre nego što započne svoju medijsku promociju. Bend će snimiti tom prilikom i spot za jednu od numera - najavljuju Kamikaze.

U Klubu DOB-a nastupiće i polaznici muzičke škole Modren Music Instructors (MMI), bluz rokeri Cotton Pickers, alternativni sastav Sinestezija, trip pop muzičar Mirko Luković i pobednici protekle zaječarske gitarijade Bas i stega.

U Velikoj dvorani DOB-a 30. marta nastupiće redom splitski reperi Dječaci, kultne Babe, kojima će to biti povratnički nastup posle 13 godina pauze, zatim legendarni Partibrejkers i Pozdrav Azri, basiste Miše Hrnjaka i bubnjara Borisa Lajnera.

Ulaznice za Long Night 3 su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. po ceni od po 1.500 dinara.

 

 

makonda-tracker