Objavljene nominacije za 2013 MTV Movie Awards, počelo glasanje!

0
Dženifer Lorens, Set Mekfarlan, Ema Votson, Džejmi Foks, Bredli Kuper i Rebel Vilson takmiče se za najviše Zlatnih kokica tokom dodele 2013 MTV Movie Awards koja će se prenositi uživo, u noći između 14. i 15. aprila samo na kanalu MTV! Glasanje za pobednike u
Dženifer Lorens, foto Guliver/Getty Images
Dženifer Lorens, foto Guliver/Getty Images

Na čelu su, sa po sedam nominacija, moćni vestern o ropstvu u Americi Kventina Tarantina, film Django Unchained, i komedija o muškom prijateljstvu Seta Mekfarlana Ted, a sledi ih hvaljeni Silver Linings Playbook sa šest nominacija i epski blockbuster i zaključak trilogije o Betmanu The Dark Knight Rises sa pet nominacija. U grupu filmova sa najviše nominacija spadaju i The Avengers, The Perks of Being a Wallflower i Pitch Perfect sa po četiri nominacije. Fanovi će imati Moć kokica u svojim rukama jer glasanje kreće danas, u u sredu, 6. marta na adresi MovieAwards.MTV.com i traje do subote, 13. aprila.

Svečanost dodele 2013 MTV Movie Awards prenosiće se uživo u noći između 14. i 15. aprila iz dvorane Sony Pictures Studios Lot u Culver Cityju, Kalifornija, i biće i zvaničan uvod u sezonu letnjih blokbastera sa svojim otkačenim slavljenjem filmova, glumaca i muzike koje publika voli. Kao što je već najavljeno, zvezda u usponu Rebel Vilson, nominovana za Najbolju glumicu i Najbolju prvu ulogu na filmu za Fat Amy u filmu Pitch Perfect, biće voditeljka ovogodišnjih dodela, a pridružiće joj se prvi dobitnik nove MTV-jeve nagrade Comedic Genius Vil Ferel, koji je nominovan u kategoriji Najbolji par na filmu sa Zakom Galifianakisom za film The Campaign.

U skladu sa tradicijom ovih dodela koje slave aktuelne kulturne trendove, ove godine će biti predstavljene dve nove kategorije. Trbušnim mišićima obdareni glumci Čening Tejtum (Magic Mike), Tejlor Lautner (The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2), Daniel Krejg (Skyfall) i Kristian Bejl (The Dark Knight Rises) boriće se protiv obožavanog plišanog medveda Seta Mekfarlana kao Teda za krunu Najboljeg nastupa bez majice, a nezaboravni trenuci iz filmova Les Miserables, Magic Mike, Pitch Perfect, Silver Linings Playbook i The Perks of Being a Wallflower takmičiće se za novu nagradu Najbolji muzički trenutak.

Glumica Dženifer Lorens, upravo nagrađena Oskarom (Silver Linings Playbook i House at the End of the Street) pridružiće se slavnim kolegicama Emi Votson (The Perks of Being a Wallflower), Rebel Vilson (Pitch Perfect ), En Hatavej (Les Miserables) i Mili Kunis (Ted) u pokušaju da odnese kući najviše Zlatnih kokica. Na čelu muške grupe je Set Mekfarlan kao Ted (Ted), Džejmi Foks (Django Unchained), Bredli Kuper (Silver Linings Playbook) i Čening Tejtum (Magic Mike). Kao i prethodnih godina, borba u kategoriji Film godine trajaće tokom prenosa 22. godišnje dodele 2013 MTV Movie Awards. Imena prezentera, izvođača i dobitnika posebnih nagrada će biti objavljena naknadno.

Ema Votson, nominovana u kategorijama Najbolja glumica, Najbolji poljubac i Najbolji muzički trenutak nije krila oduševljenje nominacijom:

- Presrećna sam što sam nominovana za tri MTV Movie nagrade za The Perks of Being a Wallflower! Volim te dodele i volim taj film! Oduševljena sam.

Nominovane za 2013 MTV Movie Awards odabrala je posebna glasačka Akademija, uključujući članove MTV-jeve publike.

MovieAwards.MTV.com je zvanična web stranica dodele 2013 MTV Movie Awards gde fanovi mogu da glasaju za svoje favorite i potraže najnovije informacije o ovogodišnim dodelama, pogledaju snimke najvećih trenutaka prošlogodišnje dodele, kao i potpunu listu dobitnika dodele iz 2012. i da provere garderobu i komentare slavnih sa MTV crvenog tepiha.

Dodela 2013 MTV Movie Awards prenosiće se putem globalne MTV mreže od preko 60 kanala koji dosežu do više od pola milijarde domaćinstava širom sveta, kao i na više od 200 MTV digitalnih medija širom svijeta.

makonda-tracker