Masimo Savić večeras u Bitef-u

0
Pevač Masimo Savić će po treći put nastupiti u BitefArtCafe klubu u četvrtak 7. marta.
Masimo Savić
Masimo Savić

Svi koji su ga slušali u letnjem klubu znaju da je ovakav njegov nastup, lice u lice, neprocenljiv. U intimnoj atmosferi kluba, povešće 250 saputnika na jedinstveno tročasovno muzičko putovanje. Podsetiće vas na svoje stare hitove, ali podeliti sa vama i svoje najnovije pesme sa albuma Dodirni me slučajno.

Masimo je umetnik poznat po neverovatnoj enegiji na živim nastupima i jedan od retkih koji ostavi celog sebe na bini. Njegova komunikacija sa publikom ponekad deluje nestvarno. Dolazi sa bendom, u punom sastavu, tako da ni jedan detalj neće izostati.

Petak 8.mart 21h počinje koncertom Fado muzike Alfama Quinteta od 21h, a žurka se nastavlja od 23h kada na scenu stupaju St. Louis – bend koji od klupske svirke pravi koncert.

Subota 9. mart rezervisana je za Perpetuum Mobile – bend čiji repertoar obuhvata sve najveće hitove -  od popa i roka osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Lady Gaga, David Guetta pa sve do novih hitova poput Try i Locked out of Heaven!

makonda-tracker