Gramophonedzie u KC Gradu

0
Poznati domaći DJ i producent Gramophonedzie nastupiće u petak, osmog marta u klubu KC Grad, dok će ovaj događaj biti organizovan u okviru turneje BACK TO GRAMOPHONEdzie.
Gramophonedzie, promo foto
Gramophonedzie, promo foto

Žurka je zamišljena tako da disk džokej bude u neposrednijem kontaktu sa publikom, a ovoga puta glavnoj ulozi biće gramofoni. Verovatno ne treba govoriti o posebnom značaju koji ovaj uređaj ima za generacije dj-eva i razvoj te veštine. U današnje vreme pomalo zaboravljeni, jedno vreme potpuno zamenjeni novim tehničkim spravama, gramofoni su, svakako, epicentar nastanka i razvoja onoga što danas nazivamo dj kulturom.

Turneja Gramophonedzie je započeta u klubu Boiler (Rumunija), a pored Beograda, Gramophonedzija će nastupati i u klubovima u Francuskoj, Českoj, Belgiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Južnoj Africi i Sloveniji.

Ovom serijom nastupa Gramophonedzija se vraća na dobro poznat teren, kombinujući izabrane ploče iz svoje bogate kolekcije i trenutne favorite  haus zvuka. Krajnji cilj je svakako dobra zabava, uz prepoznatljivi stil ovog umetnika. Sve će biti ispraćeno dodatno pojačanim ozvučenjem, a kao muzička podrška se pojavljuju Manjane i Rescobar.

makonda-tracker