DJ Heidi osmog marta u Tube-u

0
Predstojeći vikend u prestoničkom klubu The Tube biće organizovan u znaku praznika žena, pa će u petak, osmog marta svoje umeće za miksetom pokazati DJ Heidi, dok devojke neće plaćati ulaz u klub i moći će besplatno da degustiraju kotele.
Heidi, promo foto
Heidi, promo foto

Heidi Van Den Amstel već godinama unazad oblikuje ukus svetske DJ elite kao moćna žena iz senke, a njena muzika varira od jackin house-a, preko tehna, do savremene britanske bass muzike.

Jedina je umetnica koja nije iz Velike Britanije, a ima svoj šou na radiju BBC 1 i to zahvaljujući prepopuruci legendarnog Pit Tonga. Deo je prestižne Get Physical porodice, a sada ima i svoj lebjl i serijal žurki Jakcathon, sa kojima gostuje po celom svetu. Odrasla je zajedno sa čuvenim Riči Hotinom u kanadskom gradu Windsoru, a na Jackathonu su, između ostalih, Soul Clap, Solomun, Maya Jane Coles, Jamie Jones, Miss Kittin, Anja Šnajder, Deetron i Mark Houl.

- I sama dolazim sa densflora i volim da plešem. Nekako mi je razočaravajuće kad sa žurke odem bez snažne uspomene na tu noć, tako da ja stalno želim da završim svoje nastupe sa pravom malom eksplozijom - kaže Heidi.
Njen mix Jackathon proglašen je miksom 2011. godine u britanskom DJ Mag-u. Domaća publika Heidi je mogla da vidi već dva puta na Exit Dance Areni, kao i jednom u klubu The Tube.

makonda-tracker