Ulaznice po promo ceni za Slayer

0
Ulaznice za SLAYER po promo ceni od 1700 dinara možete nabaviti još samo dva dana. Od ponedeljka, 4.03. do 02.06. ulaznice će se prodavati po ceni od 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta po 2200 dinara.
Slayer, promo foto
Slayer, promo foto

Od samog početka, 1981. godine kada su nastali, muzika Slejera odražava previranja i zastranjivanja u društvu otvoreno iznoseći svoj stav o političkim, socijalnim i ekonomskim poremećajima. Za tri decenije koliko postoje, njihova direktna brutalnost postavila ih je za jedan od vodećih metal bend na svetu i jedan od retkih koji nije pravio kompromise po pitanju zvuka, imidža i živog nastupa.

Tokom svih godina postojanja, bend nikada nije spustio i ublažio svoj muzički izraz poput pojedinih praoca metala ili ga komercijalizovao zbog čega uživa veliki broj istinskih fanova.

Pored dva Gremija, bend ima i mnoštvo zlatnih tiraža i nagrada za najbolje metal pesme i albume ikada od medijskih kompanija širom sveta među kojima su  Kerrang!, SPIN, Metal Hammer, Revolver, i Esquire.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Interesovanje za prvi nastup Slayera u Beogradu, 25.juna u Kombank Areni je veliko.

T.N.

makonda-tracker