Bajaga i Instruktori u Zagrebu 8. juna

1
Na turneji na kojoj promovišu novi CD album Daljina, dim i prašina, popularna grupa na čelu sa Momčilom Bajagićem Bajagom održaće u Zagrebu veliki koncert 8. juna na stadionu Šalata.
Bajaga i Instruktori, foto: Aleksandar Zec
Bajaga i Instruktori, foto: Aleksandar Zec

Momčilo Bajagić ističe da mu je drago što je konačno kucnuo čas za koncert na Šalati, prestižnom stadionu nadomak centra Zagreba na kome beogradski bend u trodecenijskoj karijeri još nije svirao, pogotovo što je to prostor na otvorenom i odličan je za rokenrol.

- Pomalo podseća na naš Tašmajdan. Zagrebačka publika nas je uvek sjajno primala. Nismo skoro svirali u Zagrebu, a pošto sada imamo novi album Daljina, dim i prašina, eto odličnog povoda da posle dužeg vremena odsviramo veliki zagrebački koncert - kaže Bajaga i napominje:

- Šalata će biti veoma blizu i našeg velikog beogradskog koncerta. Spremamo se ozbiljno za oba koncerta, tako da ćemo biti u top formi. I naravno biće dosta iznenađenja.

Organizator Mars Music uskoro će saopštiti cene ulaznica i prodajna mesta.

Pored Zagreba, Bajagu i Instruktore očekuju nastupi 9. marta u dvorani Pyramide Vossendorf u Beču, 29. marta u Mariboru, a prvi put u karijeri odlaze u Poljsku za koncert 19. aprila u klubu Proxima u Varšavi.

makonda-tracker