CD Beskraj za bolesnu decu

0
U petak, prvog marta u beogradskom Lava baru, sa početkom u 19 časova biće održana promocija CD-a Beskraj, autora Ivana Tošića, koji je odlučio da prihode od prodaje priloži u humanitarne svrhe.
Beskraj plakat, pormo foto
Beskraj plakat, pormo foto

Ivan Tošić, čovek nesebičnog srca i humanih ideja, pretvorio je svoj dečački san u stvarnost u jednom muzičkom studiju, snimivši CD sa pesmama njegove mladosti. Zavodljiva melodija, kvalitetan zvuk i stihovi pisani kroz godine i iskustva, rezultat su iskrenih emocija koje je Ivan tonski zabeležio na albumu pod nazivom Beskraj 1. Rešen da ovo njegovo ostvarenje dobije humani karakter, sav prihod od prodaje ovog CD izdanja namenjen je Zvončici - Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta dr Vukan Čupić u Beogradu. Iako je u Srbiji ta zarada izuzetno skromna, naše malo nekome znači jako puno. CD Beskraj 1 se već nalazi u prodaji u brojnim CD shopovima u Srbiji.

Februar je mesec posvećen deci oboleloj od raka. Od malignih bolesti svake godine oboli od 250 do 300 dece u Srbiji. Više od 70 posto uspe da se izleči. Svakome od njih potrebna je podrška.

makonda-tracker