Hju Kornvel dolazi na Long Night festival

0
Nekadašnji frontmen legendarnog britanskog benda Stranglers, Hju Kornvel nastupiće prvi put samostalno u Srbiji i to 30. marta u okviru trećeg Long Night festivala u Domu omladine Beograda.
Hju Kornvel, promo foto
Hju Kornvel, promo foto

Kornvel, koji je pevao Strenglers klasike poput Golden Brown, No More Heroes ili Always The Sun, dolazi u Beograd u trenutku kada koncertno promoviše novi solo CD album Totem And Taboo, ali poručuje da njegov nastup na Long Night-u 3 neće proteći bez hitova starog benda.

Stvarno se radujem povratku u Beograd, gde sam prethodno nastupao još sa Strenglersima 1990. godine. Nadam se da će se sada ljudima dopasti moje verzije starih stvari benda, koje ću uživo pomešati sa pesmama sa mog novog albuma Totem & Taboo - poručuje Kornvel.

Hju Kornvel je počeo karijeru kao gitarista, pevač i glavni autor Strenglersa sa kojima je uživao veliki uspeh u Velikoj Britaniji i Evropi sa deset hit albuma i 21 top 40 singlom kao što su Peaches, No More Heroes, Golden Brown, Always the Sun, Grip, Nice N Sleazy, Duchess, Strange Little Girl i Skin Deep.

makonda-tracker