Kristijan Varela osmog marta u KPGT-u

0
Čuveni španski izvođač tehno muzike i jedan od najpoznatijih svetskih disk džokeja, Kristijan Varela nastupiće osmog marta u beogradskom klubu KPGT, a organizator događaja je Heineken Music.
Kristijan Varela, plakat promo
Kristijan Varela, plakat promo

Kristijan Varela već dve decenije postavlja trendove u elektronskoj muzici i pali plesne podijume širom sveta. Tokom svoje uspešne karijere, Varela je dobio više od 25 internacionalnih nagrada (najbolji label, najbolji DJ, najbolji producent), što nije iznenađujuće, jer je njegova strast prema muzici velika, a svakodnevni trud neizostavan, uz veliki tim koji ga godinama prati. Radio je na više od 150 izdanja i kompozicija za najprestižnije međunarodne izdavače i kuće kao što su Sony/BMG – Blanco&Negro (Španija), Intec (Velika Britanija), Elephanthaus (SAD). Godinama vodi svoju etiketu Pornographic Recordings, na kojoj pored njegove muzike srećemo izdanja mladih, kreativnih umetnika sa originalnim idejama i konceptima.

Za osmi mart, Kristijan Varela sprema svoj prvi, ekskluzivni retro-tehno set pred našom publikom. Biće to prilika da se prisetimo starih vinila na na kojima su odrasle generacije.

TAGOVI: DJ nastup123
makonda-tracker