Invasion From The East Miner Festival 29. i 30. marta u Novom Sadu

0
Pod nativom Invasion From The East Miner, u novosadskom klubu Quarter biće održan festival čvrstog zvuka i metal muzike, a ovaj dvodnevni događaj biće održan 29. i 30. marta.
Invasion from the east miner festival, promo cover
Invasion from the east miner festival, promo cover

Kako je prostor za afirmaciju mladih bendova veoma mali i neretko kao jedini vid promocije bendovi koriste internet portale i društvene mreže, ideja festivala je da mlade grupe dobiju medijsku pažnju te je i sam organizator upravo MINER records, koji je kao izdavač imao sluha za bendove koji nove albume bez zvaničnog izdanja.

Na festivalu će MINER izvođačima podršku pružiti i mnogi novosadski bendovi, pa će u okviru programa nastupati i CONCRETE SUN, Southern stoner grunge-eri, čiji se novi album, nakon velikog uspeha i ispunjenih očekivanja prethodnog, najavljuje za proleće; DOWNSTROY, Hardcore Groove sastav čiji su kvalitet prepoznali mnogi afirmisani andergarund muzičari u regionu sa kojima je bend sarađivao; OBSCURED, Trash metalci koji za svoje najveće muzičke uzore navode Cannibal Corpse, Pantera-u, Hate, Behemoth; PUTRID BLOOD, Thrash Hardcore Black metalci čiji debi album uskoro očekujemo; veterani Trash metala osnovani 1993. godine, MAD GOYA, čije je izdavanje četvrtog albuma Sekta Alkohol potpisao MINER records u septembru prošle godine; TWISTED TALES koji svoju muziku karakterišu kao mešavinu stare i nove treš metal muzike.

makonda-tracker