U godini zmije koncert britanskih legendi Whitesnake!

0
Kalemegdanska tvrđava dočekuje veterane rok muzike Whitesnake
Whitesnake, promo foto
Whitesnake, promo foto

Veterani rok muzike u okviru velike svetske turnije Year of the Snake, održaće koncert 14. juna na Kalemegdanu. Kako najavljuju, biće to najveći koncert sa popularnim hitovima iz njihove višegodišnje karijere, pa će se Kalemegdanom oriti pesme poput: Is this love, Here I go again, Fool for your loving, pesme posvećene ljubavi Love Ain’t No Stranger, Give Me All Your Love, ali i aktuelni hitovi iz 2011. Forevermore i Love Will Set You Free.

Brojni fanovi su obradovani i vešću da se na njihov zahtev u bend vratio bubnjar Tomi Oldrič, kako bi podržao svoje kolege u velikom poduhvatu.

- Sudbina je tako htela. Biće ovo mnogo dobar provod! -  rekao je Dejvid Koverdejl povodom okupljanja benda.

Whitesnake osnovao je Dejvid Koverdejl, nakon što je napustio grupu Deep Purple. Ubrzo postaju jedan od najboljih rok bendova svih vremena sa 70 miliona prodatih albuma. Grabili su prva mesta svih top lista sa svojih 11 studijskih albuma, od kojih je 3 izdato u poslednjih 7 godina. Svoju energiju su uspeli da prenesu publici koncertima na Tašmajdanu i u Areni, te se nestrpljenjem očekuje njihov naredni koncert na Kalemegdanskoj tvrđavi i to baš u godini zmaja, koja počinje 10. februara, po kineskom kalendaru.

Karte će se prodavati od 7. februara na blagajnama Eventima po cenama od 1990, fan pit 2990 i VIP tribina za 3500 dinara.

Jovana Dimitrijević

makonda-tracker