Frenkie dolazi u Gun Club

0
Poznati predstavnik bosanske hip hop scene, Frenkie dolazi u Beograd, tačnije u klub Gun, u kome će nastupiti u subotu, 23. februara, sa početkom u 22 časa.
Frenkie, promo foto
Frenkie, promo foto

Frenkie, manje poznat kao Adnan Hamidović, zahvaljujući svoja četiri zvanična albuma (Odličan CD, Povratak Cigana, Protuotrov i Troyanac), tri nezvanična (Dosta, Pokreni se, Featuring mixtape), kao i velikom broju nesvrstanih singlova, u zadnjih deset godina važi za jednog od najplodnijih izvođača sa naših prostora. Za svoj rad je dobio mnoga priznaja, između ostalih Zlatnu Kooglu za najboljeg novog izvođača 2005. godine i nagradu Davorin za pesmu Hajmo ih rušit, a njegov hit singl Soundtrack uvršten je čak i u film The Incredible Hulk.

Aktuelno izdanje Troyanac, Frenkie je objavio u novembru prošle godine. Beograđani će među prvima biti u prilici da prisustvuju koncertnoj promociji albuma na kojem je Frenkie sarađivao sa Marčelom, Edom Maajkom i drugim značajnim predstavnicima hip-hopa sa naših prostora.

Ulaznice za Frenkijev nastup u Gun Clubu biće distupne od petog februara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), po ceni od 500 dinara.

makonda-tracker