Boys Noize, Nicky Romero, Parov Stelar bend i drugi na Sziget festivalu

0
Ovogodišnji Sziget festival biće održan od petog do 12. avgusta u Budimpešti, a organizatori su nakon objavljivanja informacije o gostovanju legendranog benda Blur, saopštili i nova imena koja će izaći na festivalsku binu.
Sziget festival, promo foto
Sziget festival, promo foto

Nova imena koja će nastupiti na Sziget-u su:

Boys Noize je disk džokej koji je poznat po izvođenju energičnog elektra, sa primesama tehno zvuka. Reč je o međunarodno priznatom producentu i vlasniku izdavačke kuće, kojeg je magazin Rolling Stone uvrstio među deset najboljih DJ-eva na svetu.

Nicky Romero poznat je po svojim bombastičnim pesmama i remixevima. Uprkos kratkoj karijeri, već je nastupao u vodećim svetskim muzičkim dvoranama i najposećenijim elektro festivalima širom sveta.

Deichkind je hip-hop-elektro grupa iz Nemačke, a njihovi  nastupi uvek uključuju PVC odeću, trampoline, votku i jastuke.

Parov Stelar Band je austrijski sastav koji važi za jedne od začetnika elektro svinga, kao i neke od najpopularnijih izvođača na velikim festivalima.

Oscar Mulero jedan je od najvećih španskih DJ-eva, poznat po tome što stalno prati trendove i kombinuje tradiciju sa inovacijama.

Dolazak na ovogodišnji Sziget potvrdili su i Hadouken!, Triggerfinger, The Bots, Die Ärzte, Seeed, Azealia Banks i drugi.

makonda-tracker