Partibrejkers i Jinx na Long Night festivalu

0
Treći Long Night festival biće održan 30. marta u tri dvorane Doma omladine Beograda, uz nastupe petnaest domaćih, regionalnih i stranih izvođača, a prva poznata imena su Partibrejkers i Džinks (Jinx), najavio je organizator koncertna agencija Long Play.
Lon Night Festival cover, promo foto
Lon Night Festival cover, promo foto

Imena ostalih izvođača, među kojima su jedno legendarno ime britanske scene i jedan domaći bend na čiji se povratak čeka već dugi niz godina, Long Play će saopštiti u narednih nekoliko nedelja, a ulaznice za Long Night 3 od ponedeljka, četvrtog februara u prodaji su na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. Ulaznica za treći Long Night je 1300 dinara, ali samo do 14. Februara, od kada će koštati 1500 dinara.

- Mislim da ćemo mi doneti svetlo u tu dugu noć - najavljuje frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić-Cane.

Partibrejkers su nedavno počeli i rad na novom albumu čiji je radni naziv Sirotinjsko carstvo, a na pitanje da li će posetioci Long Nighta moći da čuju nešto od novog materijala, Cane u svom stilu odgovara - To još ne znamo. Ko zna? -

Zagrebački sastav Jinx, regionalno poznat po hitovima Tamo gdje je sve po mome, Na čemu si ti, Smijem se i sa aktuelnog CD albuma Diksilend (2010) Da smo se voljeli manje i Uzeli su me na zub, nastupom na Long Nightu vraća se u Dom omladine Beograda, gde su prošlog februara u Sali Amerikana nastupili pred 1000 posetilaca.

- Dolazimo ponovo u Beograd, sve kul! Prošle godine (u DOB-u) je bilo stvarno izuzetno. Sada dolazimo na bis - kaže gitarista Coco Mosquito.

makonda-tracker