Pogledajte novi spot Hornsman Coyote-a

0
Nova pesma Hornsman Coyote-a snimljena je uživo na decembarskom nastupu sa Balkan Music Box Riddimom, a ovo video ostvarenja postavljeno je u četvrtak, 31. januara na sajt Youtube.
Hornsman Coyote, promo foto
Hornsman Coyote, promo foto

U jeku priprema za koncertnu proslavu rođendana Boba Marlija, koja je već zakazana za Beograd, osmog februara i Novi Sad, devetog februara, produkcijska kuća Balkan Music Box predstavlja novu pesmu i spot Hornsman Coyotea - Seems Like Revolution.

Koncertno izvođenje pesme snimljeno je na festivalu 100% Live u Domu omladine Beograda, devetog decembra prošle godine. Autorski video na kreativan način povezuje pesmu sa slikama stvarnosti.

- Ne volim da komentarišem svoje pesme, otpevao sam to što mislim i osećam. Ako već svi globalno živimo u utrobi zveri, potreba za revolucijom je očigledna. Posle svih tih rege koncerata na svim stranama sveta, na ovoj sceni sam se osećao kao kod kuće sa prijateljima i baš mi je drago da se to vidi u spotu. Stvarno se nadam da ćemo biti u prilici da taj zvuk mira i ljubavi sviramo svuda. Jer svuda su i ljudi i problemi isti, treba da naučimo da delimo - ističe Kojot.

makonda-tracker