Kandžija i General Woo u Božidarcu

0
Hrvatski reper Kandžija promovisaće novi album Zlatne žbice prvog marta u Božidarcu, na zajedničkom nastupu sa zemljakom i kolegom Generalom Woo-om, kome će to biti prvi nastup u karijeri u Beogradu.
Kandžija, promo foto
Kandžija, promo foto

Podrška Kandžiji i General Woo-u biće Toxara, DJ Pips i DJ Diirty Hairy, pretprodaja ulaznica počinje u sredu, 30. Januara i one se mogu kupiti po ceni od 400 dinara u prodavnicama Felix Shop (TC Sremska 3, prvi sprat) i Pinball Wizzard (Eurocentar, Makedonska), dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.

Kandžija je Osiječanin koji se pročuo se albumima Narodnjaci (2009), sa koga je čuveni hit Jelena i Koktel od rakije (2011), a nastupao je širom bivše Jugoslavije sa svojim didžejem Pipsom, odnosno bendom Gole žene.

Novi album Zlatne žbice Kandžija je snimio sa svojim mikrofonskim kolegom Toxarom, koji je predvodnik mlade generacije hip hopa, a gostuju General Woo, Krankšvester, Saša Tbf, Bvana, Rima i Brka, a zvuk opisuje kao - klasični podrum, prljav i sirov kakav i treba biti -.

Pravo ime Generala Woo je Srđan Ćuk, a njegova muzička priča kreće početkom devedesetih kada dolazi u Zagreb i sudeluje u nekoliko demo bendova koji se okupljaju oko kultne emisije Blackout Rap Show.

TAGOVI: koncert123
makonda-tracker