Mark Ajcel u Domu omladine

0
Proslavljeni lider sastava American Music Club, muzičar Mark Ajcel nastupiće u nedelju, trećeg februara u sali Amerikana Doma omladine Beograda, sa početkom u 21 čas, dok će dam kasnije ovaj gitarista koncert održati u novosadskom klubu CK13.
Mark Ajcel, promo foto
Mark Ajcel, promo foto

Sa svojim matičnim bendom Mark Ajcel objavio je desetak albuma, a do iste cifre stigao je i tokom solo karijere. Oprobao se u brojnim žanrovima: od gitarskog roka i popa, preko džeza, soula, folka, kantrija do elektronike. U Beogradu je svirao već dva puta: solo 2002. godine u bioskopu Doma omladine i drugi put na oproštajnoj turneji American Music Club 2008. godine u SKC-u.

Ovoga puta, Mak Ajcel dolazi u Amerikanu Doma omladine kao lider četvoročlanog benda s kojim će predstaviti aktuelni studijski album Don’t Be a Stranger, za koji kritika kaže da je njegovo najlepše solo izdanje u ovom veku.

Ulaznice za beogradski koncert u pretprodaji su po ceni od 1200 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u Šikarici (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard (TC Eurocentar, Makedonska 30).

makonda-tracker