Kojot proslavlja rođendan Boba Marlija

0
Hornsman Coyote nastupiće sa Balkan Music Box Riddimom u Beogradu, 8. februara, kao i dan kasnije u Novom Sadu, a događaji će biti organizovani u okviru turneje povodom dana rođenja rodonačelnika rege muzike Boba Marlija.
Hornsman Coyote plakat, promo
Hornsman Coyote plakat, promo

Internacionalno poznati rege autor iz Srbije, Hornsman Coyote čiji je singl Belly of the Beast digao veliku prašinu na međunarodnoj muzičkoj sceni, započeće domaću mini turneju koncertima posvećenim Bobu Marliju u beogradskom Božidarcu, u petak osmog februara i u novosadskom klubu Quarter, u subotu devetog februara.

Već decenijama se širom planete rođendan Boba Marlija (šesti februar) proslavlja tokom celog meseca februara kao praznik ikone popularne culture, koji je snagom svoje poruke i zvuka uticao na vaspitanje generacija, šireći poruku ljubavi i mira. Prema nekima prva superzvezda trećeg sveta, čovek koji je čitavoj planeti približio mističnu snagu rege muzike, Marli je postao globalni simbol pobune protiv nepravde svetskog sistema pohlepe, koji rege autori nazivaju Babilonom. I ove godine njegov rođendan će biti obeležen u našoj sredini.

makonda-tracker