Toni Montano sa prijateljima sutra u Domu omladine

0
Nakon nekoliko godina odsustva sa scene, poznati domaći muzičar Toni Montano i njegov bend nastupiće u petak, 25. januara u Domu omladine Beograda, sa početkom u 20 časova i 30 minuta.
Toni Montano, beer fest, promo
Toni Montano, beer fest, promo

Toni Montano je do ideje o ponovnom okupljanju grupe došao zajedno sa Edijem Salvatoreom, desetak godina nakon poslednjih održanih nastupa.

- Danas je popularan taj rivajval, kako stranih tako i domaćih starih grupa pa smo i mi hteli da damo svoj udeo. Želeli smo da okupimo prvu postavu koja je svirala krajem osamdesetih godina, ali je taj poduhvat bio nemoguć jer mnogi članovi danas žive u inostranstvu - ističe popularni pevač.

Tonny Montano bend već je imao jedan nastup festivalskog karaktera, na poslednjem Beer fest-u.

- Imali smo tu nesreću da smo se relativno kasno okupili za taj nastup, pa i pored najbolje volje koju smo imali, organizatori nisu mogli da nam obezbede neki večernji termin, već smo otvorili Beer Fest. Po njihovim rečima, do sada nije bilo toliko publike u kasnim popodnevnim satima. Brojnost i aplauz publike su nam sve rekli - da guramo dalje - objašnjava se Toni.

Za koncert u Domu omladine su najavljeni i brojni gosti.

- Moji dragi prijatelji rado su se odazvali pozivu da uveličamo ovaj koncert. Kiki iz Pilota, Era i Tomke iz Vampira, Aca Seltik i Džekac iz Ortodox Celts-a i Ranđa iz Nevernih beba nastupiće u redovnom delu koncerta, gde će odsvirati poneku svoju numeru i gostovati na nekim našim pesmama. Ostalo je da nam potvrde još neki prijatelji koji će nastupiti kao gosti iznenađenja - najavljuje muzičar.

makonda-tracker