Long Play napravio propusnice za vernu publiku

0
Koncertna agencija Long Play od utorka, 22. januara redovnim posetiocima koncerata Long Play izvođača i festivala u Srbiji nudi značajnu pogodnost pri kupovini ulaznica posredstvom novouvede kartice lojalnosti - Loyalty Card.
Long Play Loyality Card, promo foto
Long Play Loyality Card, promo foto

Vlasnik personalizovane Long Play Loyalty Card dobija povlasticu da može besplatno da poseti svaki osmi Long Play koncert. Vlasnik Long Play Loyalty Card može postati svaki kupac ulaznice za neki od predstojećih Long Play koncerata, kao što je onaj Josipe Lisac 14. februara u beogradskom Sava centru.

Sa kupljenom ulaznicom za taj ili neki drugi Long Play koncert potrebno je doći u sedište koncertne agencije Long Play u Beogradu, Majke Jevrosime 42/19, četvrtkom od 13 do 14 časova, gde treba da ostavi lične podatke i preuzme Long Play Loyality Card.

Svaka nova kupovina ulaznice za Long Play koncert upisuje se u karticu dolaskom u sedište agencije, a osmi koncert biće besplatan. Iz ove koncertne agencije napominju da se u karticu upisuje kupovina samo jedne karte po koncertu.

makonda-tracker