Adam Bejer sutra u klubu Tube

0
Jedan od najpriznatijih svetskih tehno disk džokeja i umetnik koga nazivaju ocem švedskog tehna, Adam Bejer nastupiće u petak, 25. januara u beogradskom klubu The Tube. Domaća podrška biće Dejan Milićević, a u pretprodaji je ostalo još samo 100 karata za ovaj
Adam Bejer, promo foto
Adam Bejer, promo foto

Adam Bejer jedan je od začetnika pravca poznatog kao švedski tehno, a prema mišljenju poštovalaca elektronske muzike, njegovo ime sinonim je za uzbudljivu žurku.

Da će doći do statusa jednog od najcenjenijih umetnika kad je elektronska muzika u pitanju, moglo se naslutiti još kada je sa svega 21 godinom osnovao Drumcode - jedan od najuticajnijih tehno etiketa na svetu.

Ključna tačka njegove karijere bila je objavljivanje albuma Ignition Key iz 2002. Godine, na kojem je započeo potpuno novi talas tehno zvuka.

Poslednje dve decenije njegova muzika obilazi čitavu planetu, a jednako je omiljen među ljubiteljima svih pravaca elektronskog zvuka.

U pretprodaji je ostalo još oko 150 karata, koje se po ceni od 700 dinara mogu kupiti do četvrtka, 24. januara svakog dana od 10 do jedan sat nakon ponoći u baru Ludost u Savamaloj.

Na dan žurke, na vratima kluba karta će biti za 200 dinara skuplja, a osim Milićevića i Bejera muziku će puštati i Miloš Pavlović.

makonda-tracker