Zabranjeno pušenje nakon 3 godine nastupa u Novom Sadu

0
Grupa Zabranjeno pušenje u petak 15. februara nastupiće u legendarnom klubu The Quarter i nakon 3 godine održati prvi solo koncert u Novom Sadu.
Zabranjeno pušenje, foto: Žiga Lovšin
Zabranjeno pušenje, foto: Žiga Lovšin

Tokom 2012. Zabranjeno pušenje imalo je niz zapaženih nastupa u Srbiji, a svakako treba izdvojiti 2 nastupa u Beogradu, prvi u sklopu beogradskog Beer Festa pred 130000 raspevanih posetitelja, kao i drugi, jesenas u rasprodatom Domu omladine. Osim beogradskih koncerata, Pušenje je ove godine imalo i zapažene nastupe pred velikim brojem posetitelja u Zrenjaninu, Valjevu, Bajinoj Bašti i Kragujevcu.

U sklopu koncerta će biti postavljena i izložba Novog primitivizma koja će trajati nekoliko dana pred sam koncert. Reč je o pedesetak autentičnih eksponata, a više informacija o tačnoj lokaciji održavanja izložbe, kao i o terminu otvaranja, može se očekivati vrlo skoro.

Ulaznice za nastup grupe Zabranjeno pušenje 15. februara u klubu Quarter u Novom Sadu po ceni od 700 dinara već su u prodaji i po toj ceni biće u prodaji do nedjelje 3. februara. Od ponedjeljka 4. februara pa do dana koncerta cena ulaznice u pretprodaji biće 900 dinara, a na dan koncerta na ulazu u Quarter cena ulaznice biće 1100 dinara. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na prodajnim mestima GIGS TIXa (GIGS TIX, BULEVAR BOOKS, SERENDIPITI knjižara, Cafe MACCHIATO).

makonda-tracker