Oxia dolazi u Tube

0
Poznati disk džokej koga nazivaju kumom francuskog tehna, Oxia nastupiće u petak, 18. januara u beogradskom klubu The Tube. Organizatori obaveštavaju da su i karte za nastup legendarnog Adama Bejera, koji u Tube dolazi 25. januara od utorka, 15. januara u prod
Foto: Oxia, promo
Foto: Oxia, promo

Iza pseudonima Oxia, autora tehno klasika Domino, krije se Olivier Raimond. Ima svoju etiketu pod nazivom Goodlife, ali je izdavao i za Intec, Terminal M i mnoge druge.

Prvu rezidenturu imao je već 1991. Godine, a i nakon toliko godina provedenih na klupskoj DJ sceni, Oxia je i dalje jedan od vodećih disk džokeja internacionalne scene i po mišljenju kritičara jedan od retkih koji i dalje čuva jako bitan element u muzici - gruv.

Isto veče za miks pult penju se i Marko Vuković i Boki Kinetic. Karte će do jedan čas posle ponoći sat koštati 200, a nakon toga 400 dinara.

Ulaznice za nastup jednog od najboljih tehno DJ-eva svih vremema, Adama Bejera su puštene u pretprodaju u utorak, 15. januara, u baru Ludost i mogu da se kupe svakog dana od 10 do jedan čas nakon ponoći. Prvih 100 karata će koštati 500 dinara, cena će kasnije biti 700, dok će se na ulazu u klub plaćati 900 dinara.

makonda-tracker