Parketi: Želimo da nastupimo sa Jelenom Karleušom!

1
Grupa Parketi, jedna od najistaknutijih u poslednje dve decenije u Makedoniji, objavila je novi studijski album i nada se da će ih srpska publika prihvatiti, a izrazili su i želju da nastupe kao predgrupa na koncertu Jelene Karleuše.

Svojim izraženim smislom za humor, sarkastičnim performansima i istupima u javnosti Parketi su tokom godina stekli etiketu kontroverznog benda koji bez pardona sve i svima skreše pravo u brk.

Prema sopstvenom priznanju članova grupe ovo će im biti poslednje objavljeni album u Makedoniji, jer na izmaku snage su kada je borba sa vetrenjačama u pitanju.

- Više od dvadeset jedne godine trudimo se da izađemo van okvira naše zemlje. Snimili smo puno pesama, nekoliko albuma, ali ovaj je poslednji na makedonskom.- revoltirano kažu članovi grupe.

Nadaju se da će ih publika u Srbiji i ostalim zemljama ex-YU regiona prihvatiti, a izražili su želju da nastupe kao predgrupa Jeleni Karleuši.

- Čuli smo da JK priprema veliki spektakl na Ušću u Beogradu i ovom prilikom se zvanično javljamo sa željom da nastupimo kao predgrupa, a pošto dotičnu smatramo za osobu otvorenog uma mislimo da će nam se želja ispuniti - rekli su Parketi.

Novi album Republika Frankestein koji sadrži dvanaest pesama i bonus remix naslovne numere besplatno se može preuzeti ovde: http://bit.ly/X7od2Q

makonda-tracker