Teri Frensis i Adam Bejer u klubu Tube

0
Prestonički klub The Tube u petak, četvrtog i subotu, petog januara biće organizovan Bassment weekend, kada će posetioce zabavljati devet domaćih disk džokeja i na taj način napraviti mali omaž legendarnom beogradskom klubu Bassemnt. Sve ovo predstavlja uverti
Foto: Adam Bejer, promo
Foto: Adam Bejer, promo

Prvog dana Bassment događaja nastupiće Marko Milosavljević, Ewox, Tijana T, kao i Vlada Janjić. Drugog dana za DJ pult izlazi nešto starija ekipa u sastavu Saša Radosavljević Groovyman, Pookie, Peppe, Oysha i Aćim.  Oni će muzičkim putovanjem podsetiti na duh čuvenog kluba Bassment u Rajićevoj ulici, koji je početkom novog milenijuma stekao status kultnog mesta za klabere.

- Bassment je nama svima, od DJ-eva pa do publike, na tih nekoliko sezona vratio onaj osećaj koji smo davno izgubili. Sve je nekako bilo na svom mestu - ljudi, trenutak i, pre svega, muzika. Tada smo bili ubeđeni da će potrajati, ali nas je vreme demantovalo. Kao i sve prave stvari u životu, cenimo ih više kada ih nema, ali ih nikako ne zaboravljamo. Ovo će biti lepa prilika da mašemo starim članskim kartama i prošetamo kroz neko bolje vreme - kaže Aćim, inače rezident takođe čuvenih Soul Food-a, Mondo-a i Underground-a.

Ulaz na obe žurke je slobodan. Inače, ovo je samo zagrevanje za program koji tek predstoji u januaru.

Inače, čuveni Teri Frensis nastupiće 13. januara, a do kraja meseca dolazi i Oxia (18. januara), kao i čuveni Šveđanin Adam Bejer (25. Januara).

makonda-tracker