Poklon slovenačkog benda The Toronto Drug Bust srpskoj publici

0
Cenjeni slovenački sastav, nakon lepih trenutaka provedenih u Srbiji i Beogradu tokom koncerata na festivalima i snimanju spota, odlučio je da srpskoj publici pokloni jednu svoju pesmu. Grupa The Toronto Drug Bust iz Slovenije srpskoj publici daruje obradu pes
Izak Košir, foto: Tamara Domuzin
Izak Košir, foto: Tamara Domuzin

The Toronto Drug Bust uskoro će snimiti video spot za još jedan cover, Man on the Moon grupe R.E.M. Pesma u izvođenju ovog slovenačkog benda našla se na kompilaciji Project R.E.M.: Pure Music Energy.

Dokaz da bend predvođen Izakom Koširom vredno radi na svojoj karijeri jeste i vest da će izdavačka kuća Subkulturni Azil iz Maribora u narednim mesecima objaviti koncertni vinyl Live From Helsinki limitiranog tiraža od 300 primeraka, koji predstavlja snimke sa turneje održane u Finskoj 2011. godine.

The Toronto Drug Bust, koji su ove godine nastupili na velikom broju festivala u regiji, ne zapostavljaju rad na novim pesmama, te svoje drugo studijsko ostvarenje najavljuju za 2013., ali za sada nisu želeli da otkriju više detalja. 

Frontmen Izak Košir, koji je sa ostalim članovima u Beogradu snimio spot za pesmu “The Dandy Song”, poželeo je srpskoj publici sve najbolje u novoj godini.

- Voleli bismo da u skorije vreme ponovo posetimo Srbiju, jer nosimo odlična iskustva sa koncerata, ali i snimanja spota. Svima u 2013. godini želimo dobre prijatelje, muziku, divlji ples i ljubav...i ne verujte svemo što vidite na televiziji! Kao moto za godinu koja dolazi citiraću Malog princa: Suština se očima ne da sagledati. Srećno! – rekao je Košir.

Pesma Video Killed The Radio Star može se besplatno preuzeti ovde.

makonda-tracker